Wykaz podręczników 4 TZ TE TF rok szkolny 2020/21 Wykaz podręczników 4 tzef rok szkolny 2020/21 WYKAZ PODRĘCZNIKÓW DLA KLASY CZWARTEJ TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH (4 Tz) PRZEDMIOT TYTUŁ, AUTOR, WYDAWNICTWO RELIGIA ŚWIADCZĘ O JEZUSIE W RODZINIE Redaktorzy: ks. Robert Strus, ks. Wiesław Galant JĘZYK POLSKI „Przeszłość to dziś”. Podręcznik dla technikum i liceum. kl. 2, cz. 2 Autor: J. Kopciński Wydawnictwo Stentor „Przeszłość to dziś”, kl. 3 Autor: J. Kopciński Wydawnictwo Stentor JĘZYK ANGIELSKI Matura 2015 Repetytorium Poziom podstawowy, Autorzy: Virginia Evans, Jenny Dooley Wydawnictwo: Express Publishing, Rozszerzenie: informacja we wrześniu JĘZYK ANGIELSKI ZAWODOWY Cooking, Autorzy: Virginia Evans, Jenny Dooley, Ryan Haylay Wydawnictwo: Express Publishing, JĘZYK NIEMIECKI Expedition Deutsch 2B Autorzy: J. Betleja, I. Nowicka, D. Wieruszewska Wydawnictwo Szkolne PWN MATEMATYKA Matematyka 3 podręcznik dla liceów i techników p. podstawowy Autorzy: M. Kurczab, E. Kurczab, E. Świda Wydawnictwo: OFICYNA EDUKACYJNA KRZYSZTOF PAZDRO BIOLOGIA Biologia 2 - zakres rozszerzony Autor: Dawid Kaczmarek, Monika Zaleska- Szczygieł Wydawnictwo OPERON Biologia 3 - zakres rozszerzony wydawnictwo OPERON HISTORIA I SPOŁECZEŃSTWO Poznać przeszłość. Rządzący i rządzeni poziom podstawowy Autor: I. Janicka Wydawnictwo: NOWA ERA ZASADY ŻYWIENIA Zasady żywienia cz. 1 i 2 Autor: D. Czerwińska Wydawnictwo: WSiP ORGANIZACJA PRODUKCJI GASTRONOMICZNEJ Organizacja produkcji gastronomicznej Autorzy: B.Bliska, H Górska-Warsewiecz, B Sawicla Wydawnictwo: Wsip/Rea USŁUGI GASTRONOMICZNE Usługi gastronomiczne. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych Autorzy: R. Szajna, D. Ławniczak Wydawnictwo WSiP Autor: A. Kmiołek PLANOWANIE ŻYWIENIA I PRODUKCJI GASTRONOMICZNEJ – ZAJĄCIA PRAKTYCZNE Pracownia organizacji żywienia Autorzy: J. Duda, S. Krzywda Wydawnictwo WSiP OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTRONOMII – ZAJĘCIA PRAKTYCZNE Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług Autorzy: R. Szajna, D. Ławniczak Wydawnictwo WSiP WYKAZ PODRĘCZNIKÓW DLA KLASY CZWARTEJ TECHNIK EKONOMISTA (4 TE) PRZEDMIOT TYTUŁ, AUTOR, WYDAWNICTWO RELIGIA ŚWIADCZĘ O JEZUSIE W RODZINIE Redaktorzy: ks. Robert Strus, ks. Wiesław Galant JĘZYK POLSKI „Przeszłość to dziś”. Podręcznik dla technikum i liceum. kl. 2, cz. 2 Autor: J. Kopciński Wydawnictwo Stentor „Przeszłość to dziś”, k. 3 Autor: J. Kopciński Wydawnictwo Stentor JĘZYK ANGIELSKI Matura 2015 Repetytorium Poziom podstawowy, Autorzy: Virginia Evans, Jenny Dooley Wydawnictwo: Express Publishing, Rozszerzenie : informacja we wrześniu JĘZYK NIEMIECKI Expedition Deutsch 2B Autorzy: J. Betleja, I. Nowicka, D. Wieruszewska Wydawnictwo Szkolne PWN MATEMATYKA Matematyka 3 podręcznik dla liceów i techników p. podstawowy Autorzy: M. Kurczab, E. Kurczab, E. Świda Wydawnictwo OFICYNA EDUKACYJNA KRZYSZTOF PAZDRO HISTORIA I SPOŁECZEŃSTWO Poznać przeszłość. Rządzący i rządzeni poziom podstawowy Autor: I. Janicka Wydawnictwo NOWA ERA RACHUNKOWOŚĆ FINANSOWA Informacja we wrześniu JĘZYK ANGIELSKI ZAWODOWY Business English, Autorzy: John Taylor, Jeff Zeter Wydawnictwo Express Publishing, BIURO RACHUNKOWE BIURO RACHUNKOWE Autor: BOŻENA PADUREK Wydawnictwo Padurek WIEDZA O SPOŁECZEŃSTWIE Informacja we wrześniu WYKAZ PODRĘCZNIKÓW DLA KLASY CZWARTEJ TECHNIK USŁUG FRYZJERSKICH (4 TF) PRZEDMIOT TYTUŁ, AUTOR, WYDAWNICTWO RELIGIA ŚWIADCZĘ O JEZUSIE W RODZINIE Redaktorzy: ks. Robert Strus, ks. Wiesław Galant JĘZYK POLSKI „Przeszłość to dziś”. Podręcznik dla technikum i liceum. kl. 2, cz. 2 Autor: J. Kopciński Wydawnictwo Stentor „Przeszłość to dziś”, k. 3 Autor: J. Kopciński Wydawnictwo Stentor JĘZYK ANGIELSKI Matura 2015 Repetytorium Poziom podstawowy, Autorzy: Virginia Evans, Jenny Dooley Wydawnictwo: Express Publishing, JĘZYK NIEMIECKI Expedition Deutsch 2B Autorzy: J. Betleja, I. Nowicka, D. Wieruszewska Wydawnictwo Szkolne PWN MATEMATYKA Matematyka 3 podręcznik dla liceów i techników p. podstawowy Autorzy: M. Kurczab, E. Kurczab, E. Świda Wydawnictwo OFICYNA EDUKACYJNA KRZYSZTOF PAZDRO HISTORIA I SPOŁECZEŃSTWO Poznać przeszłość. Rządzący i rządzeni poziom podstawowy Autor: I. Janicka Wydawnictwo NOWA ERA JĘZYK ANGIELSKI ZAWODOWY Beauty Salon, Autorzy: Jenny Dooley, Virginia Evans Wydawnictwo Express Publishing WIZUALIZACJA WIZERUNKU Informacja we wrześniu DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZA Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej Autor: Jacek Musiałkiewicz , Wydawnictwo Ekonomik WIZUALIZACJA WE FRYZJERSTWIE Informacja we wrześniu Poprzedni artykuł Następny artykuł